Om oss

Roger

Har arbetat inom transportyrket hela mitt yrkesverksamma liv, och även före det som bondgrabb fick man köra alla typer av maskiner som bl.a. skördetröska. Givetvis ha jag alla behörigheter på körkortet samt förarbevis för grävmaskin, truck och ADR-behörighet. Kör bl.a. långtradare åt Vikströms Åkeri, fordon på 60 ton är inget ovanligt för mig. Snickeriarbeten har jag hållit på med sen min första lådbil.

Har även kört Folkrace i många år med stor framgång, har även testat på att köra Rally. När våren och värmen kommer så tar jag gärna ut hojen för en sväng.

Robert

Har gått fordonsteknisk linje 3 år, har allt på körkortet förutom MC-kortet som jag håller på att ta. Har även förarbevis för hjullastare och truckkort samt ADR-behörighet. Jobbar med Roger som “grovis”, hjälper till med allt runt omkring grävning m.m samt kundkontakt.

När jag inte hjälper pappa hjälper jag min mamma Rita på djurpensionatet med promenader samt som allt i allo. Finns det tid över så kör jag extra åt andra åkare. Övriga intressen är datorer och IT.